• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Yorick BoendermakerYorick Boendermaker 

Ik ben Yorick Boendermaker, LSA-advocaat. Een LSA Letselschade Advocaat is dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen de leden van de Vereniging LSA Letselschade Advocaten. Voor LSA Letselschade Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, zoals het afronden van een postacademische opleiding en jaarlijkse bijscholing.

Voor alle kwesties omtrent letsel- en overlijdensschade kunt u bij ons terecht. Daarnaast behandelen wij ook zaken die te maken hebben met verzekeringsrecht, zoals geschillen over de uitkering door een arbeidsongeschiktheids- of ongevallenverzekeraar.
Als ervaren letselschade advocaat ben ik aangesloten bij de specialisatie verenigingen LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten), ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade), PEOPIL (Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers), Werkgroep Artsen en Advocaten en de Vereniging voor Aansprakelijkheidsrecht.
Daarnaast ben ik lid van netwerkclub Junior Kamer t Gooi (JCI ’t Gooi).

  

Ik heb ruime ervaring met het behandelen van complexe letselschadezaken, zowel in Nederland als in het buitenland.  Bij Boendermaker Letselschade Advocatuur bent u dus in goede handen. 

logo imageimage lsa    Home  Afbeeldingsresultaat voor peopil logo  WAA - Werkgroep Artsen Advocaten

 

 

 

Fransje HardebolFransje Hardebol 

Ik ben Fransje Hardebol, secretaresse. Als secretaresse bij Boendermaker Letselschade Advocatuur ben ik vaak uw eerste aanspreekpunt. U kunt bij mij terecht voor alle praktische vragen over uw zaak. Naast jarenlange ervaring als secretaresse ben ik ook zelfstandig ondernemer geweest. Door mijn kennis en levenservaring ben ik een waardevolle aanvulling voor de dienstverlening van Boendermaker Letselschade Advocatuur.